
نسكافه كلاسيك نوعى از قهوه فورى است كه به روش حرارتى توليد مى شود. اين نسكافه عطر سنگين و طعم غليظى دارد و طرفداران آن عمدتا از طعم تلخ و منحصر به فرد قهوه خوششان مى آيد. قهوه كلاسيك اصولا كافئين بيشترى نسبت به قهوه گلد دارد و از قيمت پايينترى برخوردار است. این قهوه موارد استفاده زیادی دارد و به همین خاطر هم تقاضا برای خرید انواع نسکافه کلاسیک عمده هستند.
روش استفاده از قهوه كلاسيك:
پودر قهوه كلاسيك به روش خشك كردن پاششى (اسپرى درايد) با استفاده از حرارت زياد از نوشيدنى قهوه به دست مى آيد. در اين فرايند رطوبت نوشيدنى گرفته شده و آن به دانه هاى جامدى تبديل شده ايت و شما مى توانيد با بازگرداندن رطوبت به دانه ها، براى خود نوشيدنى تهيه كنيد.