انواع قهوه فله و برند
خانه / قهوه سبز / دانه قهوه سبز فله فروش عمده

دانه قهوه سبز فله فروش عمده

دانه قهوه سبز فله برای فروش عمده باید واجد شرایطی باشد که خریداران را برای همیشه به فروشگاه بیاورد. کیفیت دانه ها یکی از مهمترین شروط است. اما منظور از کیفیت دانه سبز دقیقا چیست؟
دانه قهوه سبز ابتدا به صورت فله در مزارع به فروش می رسد. پس از آن برای فروش عمده در سیلوهای بزرگ انبار می شوند. خریداران عمده قهوه سبز عموما به دفاتر فروش این سیلوها مراجعه می کنند.

فروش عمده قهوه

فروش عمده قهوه سبز، نیاز به اطلاعاتی در زمینه قهوه دارد که معمولا شامل سایز و مشخصات دانه هاست.

توجه کنید که سایز دانه ها یکسان باشد. مثلا همه اسکرین 18/17 یا 15/16 یا 13/14 باشند. این نکته بسیار حائز اهمیت است. زیرا هنگام تفت دادن قهوه، شرایط رست دانه درشت و ریز با هم تفاوت دارد. همچنین به رنگ آن ها توجه کنید. دانه ها باید همگی یک رنگ باشند. این ها نکاتی است که بر طعم نوشیدنی نهایی تاثیر می گذارد.

دومین مورد، دسته بندی دانه سبز قهوه بر اساس منطقه رویش آن است. هر منطقه دارای مشخصاتی منحصر به فرد است. نوشیدنی به دست آمده از هر کدام نیز متفاوت خواهد بود. به طور کلی:

  • برای تهیه یک نوشیدنی قهوه با کمی طعم شیرین، بهتر است دانه قهوه آمریکای مرکزی و جنوبی را تهیه کنید. مانند مکزیک، کاستاریکا و برزیل
  • برای تهیه قهوه سنگین، کاملا شیرین و باطعم خاص؛ از خاورمیانه و شرق آفریقا خرید کنید. مثلا دانه قهوه اتیوپی یا کنیا
  • و اگر طعم روستایی قهوه را دوست دارید؛ قهوه اندونزی را انتخاب کنید.

فروش دانه قهوه

دانه قهوه سبز

دانه قهوه سبز فله دارای مشخصت دیگری نیز می باشد. در خرید و فروش عمده توجه به این نکات ضروری است:

  • دانه شسته شده عربیکا باید شفاف و هموار باشد. هرگونه ناهمواری در سطح این دانه ها، یعنی پردازش قهوه به درستی انجام نشده است.
  • خشک کردن دانه قهوه: روش های مختلفی برای خشک کردن دانه قهوه وجود دارد. نکته مشترک در همه ی آن ها این است که سرعت خشک شدن نباید زیاد باشد. باید بیرون و درون دانه همزمان با هم خشک شوند. همچنین در خشک کن های حرارتی، دما نباید از 42 درجه سانتی گراد بالاتر برود. برای فروش عمده دانه قهوه سبز فله، مشتری می تواند روش خشک کردن دانه را بپرسد.

دانه قهوه سبز

قهوه سبز فله

قهوه سبز فله، باید سالم و گرید یک باشد. گرید یک بودن فقط درشت بودن دانه نیست. بلکه بعضی موارد دیگر را درباره دانه ها شامل می شود:

  • مایل به قهوه ای شدن دانه های سبز، نشانه خوبی نیست. دانه قهوه بعد از برداشت، بلافاصله باید شسته شود. اگر بین این دو مرحله فاصله ایجاد شود؛ دانه ها شروع می کنند به تخمیر شدن. هنگام شسته شدن نیز، باید دانه های شناور روی مخزن جداسازی شود. این ها مراحلی است که باید برای آن زمان گذاشته شود. کیفیت دانه و طعم نهایی قهوه به این ها بستگی دارد. فروشندگان حرفه ای قهوه، این مراحل را با دقت انجام می دهند.
  • وجود دانه های مایل به صورتی و دانه های سفید رنگ در بین دانه ها نشانه خوبی نیست. بلکه نشان می دهد دانه ها با دقت کافی شسته و خشک یا مراقبت نشده اند.
  • دانه های قهوه در اطراف لبه ها نباید حالت فرو رفته داشته باشند. این یعنی که رطوبت کافی در محل نگهداری قهوه وجود نداشته است.

قهوه سبز فله

قبل از خرید دانه قهوه سبز فله، آن را ببویید. ترش یا دودی بودن دانه در این مرحله راحت تر مشخص می شود.

یک مشت دانه قهوه سبز را در دست بگیرید. چه احساسی دارید؟ اگر بیش از اندازه ترد و شکننده است، یعنی بیش از حد خشک شده. اگر دانه ها انعطاف پذیرند، یعنی درست خشک نشده. این دانه ها را در فروش عمده به مشتری عرضه نکنید. طعم نوشیدنی خراب می شود.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
هدا میرغفوری
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09125214798
آدرس کانال: choconik@
آدرس کارخانه: تهران، شهرک صنعتی شهریار
پست الکترونیکی: nikcommercial@gmail.com

مطلب پیشنهادی

کانال فروش عمده قهوه سبز برزیل و کلمبیا

کانال فروش عمده قهوه سبز برزیل و کلمبیا

یکی از شش نوشیدنی محبوب در جهان، قهوه است. این نوشیدنی پرطرفدار از انواع دانه های …