انواع قهوه فله و برند
خانه / قهوه / قهوه کلاسیک فله فروش عمده

قهوه کلاسیک فله فروش عمده

قهوه کلاسیک فله پر فروش ترین نوع قهوه فوری در فروش عمده است. به ویژه کلاسیک اورا که محصول کمپانی مولتی کافه است، در بازار قهوه بسیار محبوب است. قیمت مناسب این محصول یکی از دلایل فروش عمده در حجم بسیار بالا است. قهوه کلاسیک به روش اسپری دراید (Spray Dried) از قهوه دم شده و توسط دستگاه خاصی تهیه می شود. خط تولید این قهوه را فقط کمپانی مولتی کافه در ایران دارد و البته دستگاه مربوط به تهیه قهوه گلد (Freeze Dried) در ایران موجود نیست. لذا تمام انواع قهوه گلد موجود در بازار خارجی است.

قهوه فوری
خط تولید قهوه فوری

قهوه کلاسیک فله

برای خرید قهوه کلاسیک ِ بسته بندی شده، امکان انتخاب بین شرکت های مختلفی وجود دارد. برندهای خارجی و ایرانی در این زمینه با یکدیگر رقابت دارند. برای فروش عمده قهوه کلاسیک فله، امکان انتخاب بین قهوه فوری کشورهای زیر وجود دارد:

  • قهوه کلاسیک ایران (ائورا)
  • قهوه کلاسیک هندی
  • قهوه کلاسیک مالزی

 قهوه فوری

قهوه فله

در رابطه با قهوه فوری چه نکاتی را لازم است رعایت کنیم؟ قهوه فوری دارای تاریخ انقضای بسیار طولانی است و معمولا نگرانی بابت تاریخ گذشته بودن این محصول وجود ندارد. اما با این حال چنانچه این قهوه در شرایط مناسبی نگه داری نشود، کیفیت مطلوبی نخواهد داشت. شرایط نگهداری قهوه فوری:

  • در مکان مرطوب قرار نگیرد.
  • در معرض نور مستقیم خورشید نباشد.
  • در مکان خیلی گرم قرار نگیرد.
  • در مجاورت مواد بو دار مانند صابون و … نباشد.
  • درب ظرف یا کیسه حاوی قهوه باز نماند.

فروش قهوه فله

مصرف کنندگان نهایی قهوه یا اصطلاحا end users؛ قهوه مورد نیاز خود را از فروشگاه ها تهیه می نمایند. این فروشگاه ها نیز بر اساس میزان فروش و توانایی مالی خود، اقدام به خرید عمده قهوه می نمایند. اما بسیاری از آن ها قهوه بسته بندی شده را در انواع گوناگون انتخاب می کنند و فروش قهوه فله کلاسیک و گلد به مشتریانی انجام می شود که:

  • تولید کننده قهوه ساشه ای باشند.
  • فروش قهوه فله داشته باشند.
  • در تولید مواد خوراکی مانند کیک و بیسکوییت از قهوه استفاده کنند.
  • برای سمینارها یا مراسم نیاز داشته باشند.

قهوه کلاسیک از کدام انواع قهوه تهیه می شود؟

فروش قهوه فله

به طور کلی محدودیتی برای انتخاب نوع قهوه در تهیه قهوه کلاسیک وجود ندارد. اما به ندرت از قهوه های عربیکا لوکس یا میکس های گران قیمت برای تهیه قهوه فوری استفاده می شود. دانه قهوه روبوستا مناسب ترین گزینه برای تهیه قهوه کلاسیک است. ولی به دلیل طعم تلخ و کافئین بالا، این دانه ها را بهتر است با درصدی دانه عربیکا ترکیب کرد و از اسپرسو به دست آمده، قهوه فوری را تولید کرد. قطعا نوع دانه های قهوه در طعم نهایی قهوه کلاسیک و گلد بسیار تاثیر گذار است.

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
هدا میرغفوری
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09125214798
آدرس کانال: choconik@
آدرس کارخانه: تهران، شهرک صنعتی شهریار
پست الکترونیکی: nikcommercial@gmail.com

مطلب پیشنهادی

میکس قهوه عربیکا و روبوستا خارجی

میکس قهوه عربیکا و روبوستا خارجی

 قهوه از پرطرفدار ترین نوشیدنی ها در جهان محسوب می شود. این نوشیدنی به دلیل …